prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda

Mesić, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju

Citirajte ovaj rad

Mesić, M. (2006). Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636

Mesić, Marko. "Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636

Mesić, Marko. "Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636

Mesić, M. (2006). 'Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636

Mesić M. Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636

M. Mesić, "Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.