Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad
Mesić, M. (2006). Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636
Mesić, Marko. "Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636
Mesić, Marko. "Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636
Mesić, M. (2006). 'Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636
Mesić M. Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636
M. Mesić, "Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:899636