diplomski rad
Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda

Nikolina Frančić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Frančić, N. (2006). Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641

Frančić, Nikolina. "Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641

Frančić, Nikolina. "Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641

Frančić, N. (2006). 'Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641

Frančić N. Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641

N. Frančić, "Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641