Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Frančić, N. (2006). Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641
Frančić, Nikolina. "Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641
Frančić, Nikolina. "Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641
Frančić, N. (2006). 'Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641
Frančić N. Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641
N. Frančić, "Likopen u pojedinim dijelovima neprerađene rajčice - usporedba dviju metoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824641