Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Gabrić, D. (2006). Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774
Gabrić, Domagoj. "Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774
Gabrić, Domagoj. "Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774
Gabrić, D. (2006). 'Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774
Gabrić D. Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774
D. Gabrić, "Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774