diplomski rad
Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza

Domagoj Gabrić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Gabrić, D. (2006). Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774

Gabrić, Domagoj. "Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774

Gabrić, Domagoj. "Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774

Gabrić, D. (2006). 'Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774

Gabrić D. Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774

D. Gabrić, "Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730774