diplomski rad
Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom

Aleksandra Momčilović (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Momčilović, A. (2006). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, Aleksandra. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, Aleksandra. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, A. (2006). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović A. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

A. Momčilović, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262