diplomski rad
Kemijski konzervansi u osvježavajućim bezalkoholnim pićima

Helena Huss (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Huss, H. (2006). Kemijski konzervansi u osvježavajućim bezalkoholnim pićima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451603

Huss, Helena. "Kemijski konzervansi u osvježavajućim bezalkoholnim pićima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451603

Huss, Helena. "Kemijski konzervansi u osvježavajućim bezalkoholnim pićima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451603

Huss, H. (2006). 'Kemijski konzervansi u osvježavajućim bezalkoholnim pićima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451603

Huss H. Kemijski konzervansi u osvježavajućim bezalkoholnim pićima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451603

H. Huss, "Kemijski konzervansi u osvježavajućim bezalkoholnim pićima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451603