završni rad
Procjena unosa kalcija u osoba s laktoza intolerancijom

Ana Oguić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Oguić, A. (2016). Procjena unosa kalcija u osoba s laktoza intolerancijom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:069432

Oguić, Ana. "Procjena unosa kalcija u osoba s laktoza intolerancijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:069432

Oguić, Ana. "Procjena unosa kalcija u osoba s laktoza intolerancijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:069432

Oguić, A. (2016). 'Procjena unosa kalcija u osoba s laktoza intolerancijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:069432

Oguić A. Procjena unosa kalcija u osoba s laktoza intolerancijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:069432

A. Oguić, "Procjena unosa kalcija u osoba s laktoza intolerancijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:069432