Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Zdilar, M. (2006). Idejno tehnološko riješenje pogona za pripremu bistre slatke komine iz kukuruzne krupice za proizvodnju alkohola po šaržnom postupku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609761
Zdilar, Marija. "Idejno tehnološko riješenje pogona za pripremu bistre slatke komine iz kukuruzne krupice za proizvodnju alkohola po šaržnom postupku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609761
Zdilar, Marija. "Idejno tehnološko riješenje pogona za pripremu bistre slatke komine iz kukuruzne krupice za proizvodnju alkohola po šaržnom postupku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609761
Zdilar, M. (2006). 'Idejno tehnološko riješenje pogona za pripremu bistre slatke komine iz kukuruzne krupice za proizvodnju alkohola po šaržnom postupku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609761
Zdilar M. Idejno tehnološko riješenje pogona za pripremu bistre slatke komine iz kukuruzne krupice za proizvodnju alkohola po šaržnom postupku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609761
M. Zdilar, "Idejno tehnološko riješenje pogona za pripremu bistre slatke komine iz kukuruzne krupice za proizvodnju alkohola po šaržnom postupku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609761