diplomski rad
Utjecaj temperature i debljine sloja na kinetiku sušenja šampinjona (Agaricus bisporus) u sušari sa infracrvenim zračenjem

Lukša Milošić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad

Milošić, L. (2006). Utjecaj temperature i debljine sloja na kinetiku sušenja šampinjona (Agaricus bisporus) u sušari sa infracrvenim zračenjem (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180384

Milošić, Lukša. "Utjecaj temperature i debljine sloja na kinetiku sušenja šampinjona (Agaricus bisporus) u sušari sa infracrvenim zračenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180384

Milošić, Lukša. "Utjecaj temperature i debljine sloja na kinetiku sušenja šampinjona (Agaricus bisporus) u sušari sa infracrvenim zračenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180384

Milošić, L. (2006). 'Utjecaj temperature i debljine sloja na kinetiku sušenja šampinjona (Agaricus bisporus) u sušari sa infracrvenim zračenjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180384

Milošić L. Utjecaj temperature i debljine sloja na kinetiku sušenja šampinjona (Agaricus bisporus) u sušari sa infracrvenim zračenjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180384

L. Milošić, "Utjecaj temperature i debljine sloja na kinetiku sušenja šampinjona (Agaricus bisporus) u sušari sa infracrvenim zračenjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180384