završni rad
Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize

Lucija Galić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Galić, L. (2017). Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042

Galić, Lucija. "Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042

Galić, Lucija. "Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042

Galić, L. (2017). 'Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042

Galić L. Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042

L. Galić, "Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042