diplomski rad
Preželatinizirano brašno kao sirovina za pekarsku industriju

Davorka Rajčan (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Rajčan, D. (2005). Preželatinizirano brašno kao sirovina za pekarsku industriju (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615289

Rajčan, Davorka. "Preželatinizirano brašno kao sirovina za pekarsku industriju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615289

Rajčan, Davorka. "Preželatinizirano brašno kao sirovina za pekarsku industriju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615289

Rajčan, D. (2005). 'Preželatinizirano brašno kao sirovina za pekarsku industriju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615289

Rajčan D. Preželatinizirano brašno kao sirovina za pekarsku industriju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615289

D. Rajčan, "Preželatinizirano brašno kao sirovina za pekarsku industriju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615289