Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Divjak, T. (2005). Usporedba klasičnih i novih metoda za analizu pivskog ječma i slada (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286002
Divjak, Tatjana. "Usporedba klasičnih i novih metoda za analizu pivskog ječma i slada." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286002
Divjak, Tatjana. "Usporedba klasičnih i novih metoda za analizu pivskog ječma i slada." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286002
Divjak, T. (2005). 'Usporedba klasičnih i novih metoda za analizu pivskog ječma i slada', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286002
Divjak T. Usporedba klasičnih i novih metoda za analizu pivskog ječma i slada [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286002
T. Divjak, "Usporedba klasičnih i novih metoda za analizu pivskog ječma i slada", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286002