Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Ivaci, H. (2005). Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695522
Ivaci, Hrvoje. "Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695522
Ivaci, Hrvoje. "Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695522
Ivaci, H. (2005). 'Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695522
Ivaci H. Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695522
H. Ivaci, "Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na sastav masnih kiselina i tokoferola u bučinom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695522