prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela

Belšak, Sanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Belšak, S. (2005). Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589

Belšak, Sanja. "Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589

Belšak, Sanja. "Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589

Belšak, S. (2005). 'Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589

Belšak S. Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589

S. Belšak, "Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.