Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Belšak, S. (2005). Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589
Belšak, Sanja. "Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589
Belšak, Sanja. "Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589
Belšak, S. (2005). 'Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589
Belšak S. Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589
S. Belšak, "Utjecaj destiliranih monoglicerida masnih kiselina i lecitina na strukturu i okus voćnih karamela", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916589