Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Jukić, K. (2005). Utjecaj suhe tvari škrobnog sirupa na kvalitetu karamela (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287567
Jukić, Katarina. "Utjecaj suhe tvari škrobnog sirupa na kvalitetu karamela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287567
Jukić, Katarina. "Utjecaj suhe tvari škrobnog sirupa na kvalitetu karamela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287567
Jukić, K. (2005). 'Utjecaj suhe tvari škrobnog sirupa na kvalitetu karamela', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287567
Jukić K. Utjecaj suhe tvari škrobnog sirupa na kvalitetu karamela [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287567
K. Jukić, "Utjecaj suhe tvari škrobnog sirupa na kvalitetu karamela", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:287567