Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Horžić, D. (2005). Fizikalno-kemijski sastav fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost plodova bazge (Sambucus nigra L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610171
Horžić, Dunja. "Fizikalno-kemijski sastav fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost plodova bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610171
Horžić, Dunja. "Fizikalno-kemijski sastav fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost plodova bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610171
Horžić, D. (2005). 'Fizikalno-kemijski sastav fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost plodova bazge (Sambucus nigra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610171
Horžić D. Fizikalno-kemijski sastav fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost plodova bazge (Sambucus nigra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610171
D. Horžić, "Fizikalno-kemijski sastav fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost plodova bazge (Sambucus nigra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:610171