završni rad
Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju

Trčak, Mihaela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Trčak, M. (2017). Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462

Trčak, Mihaela. "Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462

Trčak, Mihaela. "Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462

Trčak, M. (2017). 'Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462

Trčak M. Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462

M. Trčak, "Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.