Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Požgaj, D. (2004). Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164
Požgaj, Danijela. "Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164
Požgaj, Danijela. "Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164
Požgaj, D. (2004). 'Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164
Požgaj D. Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164
D. Požgaj, "Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164