prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke

Ranogajec, Silvija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Ranogajec, S. (2004). Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Ranogajec, Silvija. "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Ranogajec, Silvija. "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Ranogajec, S. (2004). 'Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Ranogajec S. Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

S. Ranogajec, "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.