Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Ranogajec, S. (2004). Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413
Ranogajec, Silvija. "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413
Ranogajec, Silvija. "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413
Ranogajec, S. (2004). 'Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413
Ranogajec S. Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413
S. Ranogajec, "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413