diplomski rad
Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke

Silvija Ranogajec (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Ranogajec, S. (2004). Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Ranogajec, Silvija. "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Ranogajec, Silvija. "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Ranogajec, S. (2004). 'Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

Ranogajec S. Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413

S. Ranogajec, "Utjecaj tretiranja visokim hidrostatskim tlakom na funkcionalna svojstva proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:567413