diplomski rad
Utjecaj stupnja izmješanosti na kvalitetu kruha

Marina Pezelj (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Pezelj, M. (2004). Utjecaj stupnja izmješanosti na kvalitetu kruha (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928245

Pezelj, Marina. "Utjecaj stupnja izmješanosti na kvalitetu kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928245

Pezelj, Marina. "Utjecaj stupnja izmješanosti na kvalitetu kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928245

Pezelj, M. (2004). 'Utjecaj stupnja izmješanosti na kvalitetu kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928245

Pezelj M. Utjecaj stupnja izmješanosti na kvalitetu kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928245

M. Pezelj, "Utjecaj stupnja izmješanosti na kvalitetu kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928245