diplomski rad
Profil teksture kuhanog mladog krumpira

Viktorija Gulam (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Gulam, V. (2004). Profil teksture kuhanog mladog krumpira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024368

Gulam, Viktorija. "Profil teksture kuhanog mladog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024368

Gulam, Viktorija. "Profil teksture kuhanog mladog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024368

Gulam, V. (2004). 'Profil teksture kuhanog mladog krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024368

Gulam V. Profil teksture kuhanog mladog krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024368

V. Gulam, "Profil teksture kuhanog mladog krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024368