Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Iveković, V. (2004). Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349
Iveković, Vladimir. "Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349
Iveković, Vladimir. "Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349
Iveković, V. (2004). 'Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349
Iveković V. Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349
V. Iveković, "Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349