diplomski rad
Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve

Vladimir Iveković (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Iveković, V. (2004). Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349

Iveković, Vladimir. "Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349

Iveković, Vladimir. "Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349

Iveković, V. (2004). 'Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349

Iveković V. Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349

V. Iveković, "Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:890349