završni rad
Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela

Nika Mihalj (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Mihalj, N. (2017). Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, Nika. "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, Nika. "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, N. (2017). 'Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj N. Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

N. Mihalj, "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922