prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice

Golubovac, Natalija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Golubovac, N. (2004). Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Golubovac, Natalija. "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Golubovac, Natalija. "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Golubovac, N. (2004). 'Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Golubovac N. Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

N. Golubovac, "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.