Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Golubovac, N. (2004). Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278
Golubovac, Natalija. "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278
Golubovac, Natalija. "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278
Golubovac, N. (2004). 'Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278
Golubovac N. Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278
N. Golubovac, "Utjecaj temperature ekstruzije na svojstva ekstrudata pšenične krupice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572278