Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Medved, A. (2004). Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543
Medved, Anita. "Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543
Medved, Anita. "Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543
Medved, A. (2004). 'Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543
Medved A. Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543
A. Medved, "Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543