diplomski rad
Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije

Anita Medved (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Medved, A. (2004). Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543

Medved, Anita. "Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543

Medved, Anita. "Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543

Medved, A. (2004). 'Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543

Medved A. Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543

A. Medved, "Ugradnja bakra u stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970543