prikaz prve stranice dokumenta Određivanje udjela vode u medu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje udjela vode u medu

Maslać, Danijela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Maslać, D. (2005). Određivanje udjela vode u medu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270742

Maslać, Danijela. "Određivanje udjela vode u medu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270742

Maslać, Danijela. "Određivanje udjela vode u medu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270742

Maslać, D. (2005). 'Određivanje udjela vode u medu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270742

Maslać D. Određivanje udjela vode u medu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270742

D. Maslać, "Određivanje udjela vode u medu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270742

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.