Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Bukulin, J. (2005). Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366
Bukulin, Jurica. "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366
Bukulin, Jurica. "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366
Bukulin, J. (2005). 'Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366
Bukulin J. Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366
J. Bukulin, "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366