Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dobrinčić, A. (2015). Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614
Dobrinčić, Ana. "Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614
Dobrinčić, Ana. "Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614
Dobrinčić, A. (2015). 'Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614
Dobrinčić A. Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614
A. Dobrinčić, "Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614