Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Međedović, A. (2005). Kvaliteta soli u procesu soljenja inćuna – Engraulis encrasicholus (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827030
Međedović, Asia. "Kvaliteta soli u procesu soljenja inćuna – Engraulis encrasicholus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827030
Međedović, Asia. "Kvaliteta soli u procesu soljenja inćuna – Engraulis encrasicholus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827030
Međedović, A. (2005). 'Kvaliteta soli u procesu soljenja inćuna – Engraulis encrasicholus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827030
Međedović A. Kvaliteta soli u procesu soljenja inćuna – Engraulis encrasicholus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827030
A. Međedović, "Kvaliteta soli u procesu soljenja inćuna – Engraulis encrasicholus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:827030