Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Ćurić, M. (2005). Kakvoća dehidratiranih ploški jabuke u ovisnosti o primjenjenom postupku blanširanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301018
Ćurić, Maja. "Kakvoća dehidratiranih ploški jabuke u ovisnosti o primjenjenom postupku blanširanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301018
Ćurić, Maja. "Kakvoća dehidratiranih ploški jabuke u ovisnosti o primjenjenom postupku blanširanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301018
Ćurić, M. (2005). 'Kakvoća dehidratiranih ploški jabuke u ovisnosti o primjenjenom postupku blanširanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301018
Ćurić M. Kakvoća dehidratiranih ploški jabuke u ovisnosti o primjenjenom postupku blanširanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301018
M. Ćurić, "Kakvoća dehidratiranih ploški jabuke u ovisnosti o primjenjenom postupku blanširanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:301018