Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Lazarevski, J. (2005). Obogaćivanje biomase kvasca Saccharomyces cerevisiae ionima bakra (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961334
Lazarevski, Jelena. "Obogaćivanje biomase kvasca Saccharomyces cerevisiae ionima bakra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961334
Lazarevski, Jelena. "Obogaćivanje biomase kvasca Saccharomyces cerevisiae ionima bakra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961334
Lazarevski, J. (2005). 'Obogaćivanje biomase kvasca Saccharomyces cerevisiae ionima bakra', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961334
Lazarevski J. Obogaćivanje biomase kvasca Saccharomyces cerevisiae ionima bakra [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961334
J. Lazarevski, "Obogaćivanje biomase kvasca Saccharomyces cerevisiae ionima bakra", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961334