završni rad
Održivost skute pakirane u modificiranoj atmosferi

Zrilić, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Zrilić, M. (2017). Održivost skute pakirane u modificiranoj atmosferi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840941

Zrilić, Matea. "Održivost skute pakirane u modificiranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840941

Zrilić, Matea. "Održivost skute pakirane u modificiranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840941

Zrilić, M. (2017). 'Održivost skute pakirane u modificiranoj atmosferi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840941

Zrilić M. Održivost skute pakirane u modificiranoj atmosferi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840941

M. Zrilić, "Održivost skute pakirane u modificiranoj atmosferi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840941

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.