završni rad
Utjecaj temperature prženja sjemenki na senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja

Markić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Markić, I. (2017). Utjecaj temperature prženja sjemenki na senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298718

Markić, Ivana. "Utjecaj temperature prženja sjemenki na senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298718

Markić, Ivana. "Utjecaj temperature prženja sjemenki na senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298718

Markić, I. (2017). 'Utjecaj temperature prženja sjemenki na senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298718

Markić I. Utjecaj temperature prženja sjemenki na senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298718

I. Markić, "Utjecaj temperature prženja sjemenki na senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:298718

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.