diplomski rad
Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi

Bruna Tripičić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad...

Tripičić, B. (2017). Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Tripičić, Bruna. "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Tripičić, Bruna. "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Tripičić, B. (2017). 'Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Tripičić B. Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

B. Tripičić, "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351