završni rad
Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima

Kristina Klas (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Klas, K. (2015). Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433

Klas, Kristina. "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433

Klas, Kristina. "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433

Klas, K. (2015). 'Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433

Klas K. Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433

K. Klas, "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:835433