diplomski rad
Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška

Matea Modec (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Modec, M. (2017). Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163

Modec, Matea. "Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163

Modec, Matea. "Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163

Modec, M. (2017). 'Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163

Modec M. Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163

M. Modec, "Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163