Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Marinčić, M. (2017). Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683
Marinčić, Marina. "Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683
Marinčić, Marina. "Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683
Marinčić, M. (2017). 'Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683
Marinčić M. Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683
M. Marinčić, "Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683