diplomski rad
Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha

Valentina Kovač (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Kovač, V. (2017). Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177122

Kovač, Valentina. "Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177122

Kovač, Valentina. "Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177122

Kovač, V. (2017). 'Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177122

Kovač V. Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177122

V. Kovač, "Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177122