Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Ferk, K. (2015). Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661
Ferk, Karla. "Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661
Ferk, Karla. "Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661
Ferk, K. (2015). 'Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661
Ferk K. Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661
K. Ferk, "Poremećaji povezani s unosom glutena: razlike u simptomima, patogenezi, dijagnostici i liječenju", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345661