prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja

Majić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Majić, I. (2011). Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Majić, Ivana. "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Majić, Ivana. "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Majić, I. (2011). 'Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Majić I. Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

I. Majić, "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.