završni specijalistički
Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja

Ivana Majić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Majić, I. (2011). Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Majić, Ivana. "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Majić, Ivana. "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Majić, I. (2011). 'Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

Majić I. Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709

I. Majić, "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709