Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Majić, I. (2011). Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709
Majić, Ivana. "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709
Majić, Ivana. "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709
Majić, I. (2011). 'Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709
Majić I. Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709
I. Majić, "Utjecaj udjela laktoze u mlijeku na karakteristike jogurta tijekom čuvanja", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609709