Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Bunjevac, A. (2011). Sustav sigurnosti u proizvodnji vina Graševina (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419342
Bunjevac, Anita. "Sustav sigurnosti u proizvodnji vina Graševina." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419342
Bunjevac, Anita. "Sustav sigurnosti u proizvodnji vina Graševina." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419342
Bunjevac, A. (2011). 'Sustav sigurnosti u proizvodnji vina Graševina', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419342
Bunjevac A. Sustav sigurnosti u proizvodnji vina Graševina [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 14.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419342
A. Bunjevac, "Sustav sigurnosti u proizvodnji vina Graševina", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419342