Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Horvat, M. (2012). Određivanje ukupnih aflatoksina u začinima ELISA metodom (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803640
Horvat, Marija. "Određivanje ukupnih aflatoksina u začinima ELISA metodom." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803640
Horvat, Marija. "Određivanje ukupnih aflatoksina u začinima ELISA metodom." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803640
Horvat, M. (2012). 'Određivanje ukupnih aflatoksina u začinima ELISA metodom', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803640
Horvat M. Određivanje ukupnih aflatoksina u začinima ELISA metodom [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803640
M. Horvat, "Određivanje ukupnih aflatoksina u začinima ELISA metodom", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803640