Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Hodak, Lj. (2012). Statistička kontrola parametara proizvodnog procesa i završne kvalitete dodataka prehrani (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441106
Hodak, Ljubica. "Statistička kontrola parametara proizvodnog procesa i završne kvalitete dodataka prehrani." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441106
Hodak, Ljubica. "Statistička kontrola parametara proizvodnog procesa i završne kvalitete dodataka prehrani." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441106
Hodak, Lj. (2012). 'Statistička kontrola parametara proizvodnog procesa i završne kvalitete dodataka prehrani', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441106
Hodak Lj. Statistička kontrola parametara proizvodnog procesa i završne kvalitete dodataka prehrani [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441106
Lj. Hodak, "Statistička kontrola parametara proizvodnog procesa i završne kvalitete dodataka prehrani", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441106