Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Sarajlija, H. (2016). Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172
Sarajlija, Hrvoje. "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172
Sarajlija, Hrvoje. "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172
Sarajlija, H. (2016). 'Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172
Sarajlija H. Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172
H. Sarajlija, "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172