Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Dujmić, F. (2015). Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
Dujmić, F. (2015). 'Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
Dujmić F. Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
F. Dujmić, "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833