prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji

Merkaš Poslončec, Gordana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Merkaš Poslončec, G. (2014). Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec, Gordana. "Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec, Gordana. "Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec, G. (2014). 'Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec G. Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

G. Merkaš Poslončec, "Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.