Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Ćubela, D. (2014). Pojavnost okratoksina A u uzorcima bijelih, crnih i desertnih vina (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327002
Ćubela, Dubravka. "Pojavnost okratoksina A u uzorcima bijelih, crnih i desertnih vina." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327002
Ćubela, Dubravka. "Pojavnost okratoksina A u uzorcima bijelih, crnih i desertnih vina." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327002
Ćubela, D. (2014). 'Pojavnost okratoksina A u uzorcima bijelih, crnih i desertnih vina', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327002
Ćubela D. Pojavnost okratoksina A u uzorcima bijelih, crnih i desertnih vina [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327002
D. Ćubela, "Pojavnost okratoksina A u uzorcima bijelih, crnih i desertnih vina", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327002