prikaz prve stranice dokumenta Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo

Krtalić, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Krtalić, F. (2015). Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916927

Krtalić, Filip. "Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916927

Krtalić, Filip. "Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916927

Krtalić, F. (2015). 'Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916927

Krtalić F. Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916927

F. Krtalić, "Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916927

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.