završni rad
Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina

Željka Kresoja (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Kresoja, . (2015). Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454

Kresoja, Željka. "Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454

Kresoja, Željka. "Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454

Kresoja, . (2015). 'Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454

Kresoja . Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454

. Kresoja, "Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454