Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Kresoja, Ž. (2015). Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454
Kresoja, Željka. "Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454
Kresoja, Željka. "Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454
Kresoja, Ž. (2015). 'Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454
Kresoja Ž. Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454
Ž. Kresoja, "Utjecaj visokog tlaka na izolaciju flavonoida iz organskog otpada u proizvodnji vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307454