završni rad
Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata

Tena Brezović (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Brezović, T. (2018). Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Brezović, Tena. "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Brezović, Tena. "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Brezović, T. (2018). 'Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Brezović T. Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

T. Brezović, "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777