završni rad
Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina

Ana Marušić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad...

Marušić, A. (2018). Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895

Marušić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895

Marušić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895

Marušić, A. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895

Marušić A. Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895

A. Marušić, "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895