Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Marušić, A. (2018). Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895
Marušić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895
Marušić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895
Marušić, A. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895
Marušić A. Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895
A. Marušić, "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410895